Barion Pixel
Menu
Your Cart

Edgemaster

Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Edgemaster
Nyitvatartás
Hé - Csüt: 8:00 - 16:30
Péntek: 8:00 - 14:30


Szerszámbeállítás a gépen belül
! A svájci óragyártás pontosságával

A REGO-FIX - mint a svájci pontosság és precizitás megtestesítője - a közelmúltban jelentette be új, innovatív 3D-EdgeMaster precíziós központosító termékcsalád kifejlesztését. Ezzel a termékkel a REGO-FIX - a korábbi termékeinél megszokott kimagasló precíziós kivitellel -  a legmagasabb szintű beállítási pontosságot garantálja VERSENYKÉPES ÁRON!

  Az EdgeMaster szerszámgépeken használható tapintófejei, lézeres mérőfejei segítségével akár 90%-kal is csökkenthető a beállítás időigénye, és javítható a  folyamatszabályozás. 


Az új 3D-EdgeMaster az IP 67 szabványnak (védettségi osztály) megfelelően védett a szilárd anyagok és szennyeződések, valamint a hűtő-kenő folyadék által okozott fröccsenő víz ellen. Az ütésektől, sérülésektől "töréspont" védi a kerámia gömbfejet. A 3D élkereső ≤ 0,01 mm-es ismétlési pontossággal teszi lehetővé a referenciaélek gyors és pontos tapintását, meghatározását, a nullapont beállítását és mérését.

 

A felhasználók - az X-tengely és az Y-tengely beállításával – ellenőrizhetik a körfutást, körfutáspontosságot. Ezenkívül kalibrálhatják a mérési útvonalat, központosíthatják a géptengelyt és meghatározhatják a furat középpontját. A tapintószár gyorsan és egyszerűen cserélhető.

 

A beállítási idő (holtidő) lerövidítésére és a pontosabb, precízebb munkavégézés érdekében tervezett új 3D-EdgeMaster termékcsalád "MasterBar" kaliberrudat is tartalmaz, amellyel a géporsó kalibrálható, jelentős beszabályzási költséget megtakarítva ezzel.  

 

A 3D-EdgeMaster inch-es és metrikus változatban is elérhető. A terméken lévő QR-kód gyors elérést biztosít a termékinformációk és az ellenőrzési tanúsítvány promt lekéréséhez.


Vásárolja meg most KÉSZLETBEN: 

A REGO-FIX márkanév mindig garancia a high-tech ipari megoldásokra!

A REGO-FIX évtizedek óta innovatív újításai révén szolgáltat élvonalbeli technológiát ügyfeleinek a gyártási folyamatok optimalizálására.

Célul tűzte ki, hogy termékeivel - világszerte ismert referenciái mellett - a kis-közepes vállalkozások, üzemek is nagyobb folyamatbiztonságot, jobb gyártási hatékonyságot érjenek el. Mindezt úgy, hogy a gyártási minőség, a termékek minősége, kivitele, kidolgozottsága - és végeredményben Partnereink versenyképessége - folyamatosan javuljon. Ezt a hagyományt folytatva, és ezeket a célokat szem előtt tartva fejlesztette ki a 3D-EdgeMaster mérőfejet is,

Ha már ismeri a REGO-FIX termékeit, ez most egy újabb megoldás, hogy javítsa szerszámgépeinek és termelékenységének hatékonyságát.
  • Szállítási információ: 5-10 munkanap
  • Termék: EdgeMaster
145,000.- Ft
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.